Kızlar bugün tetanoz aşısı oldum burda yazanları görünce çok korkmustum ama hiç ne uyuşma ne de ağrı olmadı kişiden kişiye göre değişiyor da olabilir, ama siz aşıdan korkmayın ve yaptırın derim, bebeklerimizin sağlığı her şeyden önemli😊

tebrikler güle güle kullanın 🤗 bu arada ben de tatanoz oldum benim de hiç acıma filan olmadı niye öyle acaba 🙈 hamile olmadan önce yaptırdığımda acımıştı etkisi sürmüştü

kutsaltiramisu Belki öncesinde yaptırdığın için bunda hissetmemişsindir canım bazı anne adayları ilkinde acıyıp ikincisini oldukların da hissetmediklerini söylemişti, teşekkür ederim bu arada😊

Bu yorumunuz ile biberon setini kazanmışsınız tebrik ederim şanslı bir bebek geliyorrrr...☺😊👍👌🐞🍀

AdaDerya ya zaten acısı ne olucakki sağlıktan daha değerli değil 2 3 gün ağrısın ne olucak sanki öldürecek ağrı değil ya 💁‍♀️

Merhaba
        ben tam 20 hafta 4 günlüğüm
        tam olarak bu ayda mı oluyor tetanoz aşısı
        tesekkürler

AdaDerya ben ilk dozu 3 4 hafta önce oldum haftaya 2.yi olucam kısmetse. Bende de hiç ağrı, sızı, acı olmadı 😂 hatta arkadaşlarım da abartmıştı korkmuştum ama maşallah dedim kendime gayet iyiydi😂

Hikmet80 ben 21.haftada oldum. Senin de aşı zamanların gelmiş canım

espalp diğer dozdan bilgim yoktu
            ilk olunca bilemiyorum işte:)
            toplamda kac defa aşı oluyoruz Peki?

Hikmet80 bir ay arayla 2 doz oluyoruz. Hamilelik bittikten sonra 3 doz daha olursak ki bu 3 tane tercihe bağlı. Bir daha hamilelik olduğunda hiç aşı olmuyormuşuz. Hemşireler bana öyle dedi. Bebeği bize getirdiğinde hatırlat kendi aşını 5’e tamamlayalım yıllarca kafan rahat olsun dediler.

Ben 17+3 um kizlar bana bugun vuruldu.agri sizi hicbisi olmadi.

13+4 beni aradı çağırdı bugün vurdurdum pişman oldum ya herkes geç yaptırmış bi zararı olmaz inşallah çok korktum 😏

AdaDerya bende daha onceki yorumları okuyunca cok korkmuştum geçtiğimiz pazartesi ilk dozu yaptırdım çok şükür hic ağrı sizi uyuşma falan olmadı bumuymus o kadar korkunç anlattıkları aşı diye düşündüm

23+5 im iki gün önce bende oldum ilk dozunu ne bir acı sonrasında ne de agrı hıc bır şey olmadı