Momof2child Mutluluk35 evet canim ben kurtajdan sora yaptrmwdm cocukta genetik bozukluk varmi yokmu diye
Mutluluk35 Momof2child bende 2 kürtaj gecirdm ondan sonra dr istedi keske ilk kurtajda yaptirsaydim sonuclar iyi cikar insallah canimda
Momof2child Mutluluk35 amin INSALLAH COK WUKUR BENDE BIWEY CIKMADI ENFEKSIYON VARMIW GENETIK PROBLEM YOKMUW BEN ILKDE YAPTRDM HER IHTIMAL
minnakdeniz KdryFth hangi hastanede yada laboratuvar da yaptırdınız? Bizim de acil yaptırmamız gerekli ama fiyatlar uçuk. Siz uyguna yaptırmışsınız.
minnakdeniz KdryFth yanlış okumuşum çok pardon -800tl ye nerede yapıyorlar? Sorusu daha doğru olacak sanırım :)
Busimss Mutluluk35 devlet hastaneleri maalesef öyle canım biz Özel Tınaztepe hastanesine verdik geçen hafta haziran sonu veya temmuz Bası gibi nasipse alacağız sonuçları yani 2,3 hafta da veriyorlar sonucu.
Mutluluk35 Ipekokanliya tinaztrpede ne kadara yaptirdiniz orayi telefonla aramistim miktari söylemediler.Ben acik myom ameliyati gecirdim bi korunma sürem var o yuzden devlet hastanesinde yaptirdim cunku korunma sürem anca bitiyor o zmana