Agapizoi Allah askina bu nasil gecer? Sigara, kahve tuketimim yok. Ne yapiyorsunuz? Ilac kullanimina karsiyim onermeyin lutfen :) Dogal yiyecekler, iyi gelen ne varsa? Veya siz nasil basediyorsunuz? Opuyorum hepinizi, sevgiler
Muallimehanim Agapizoi Bende senin gibi ilk başlarda ilaç kullanımına karşıydım. İleriki haftalarda berbat bir hal alıyor o mide yanması ve mecbur ilaç kullandım😀 Gaviscon şurup çok da ilaç gibi birşey değil. Her doğal yöntemi denedim ama olmadı. Bebek büyüdükçe mide kapakçığı gevşediği için yanma kaçınılmaz. Ve gaviscon gerçekten kurtarıcım
Mislimelek Agapizoi ben ilk hamileliğimde bu konudan çok çektim sürekli soğuk şekersiz süt içtim o beni rahatlatıyordu baya hem bu sayede kalsiyum eksikliği de hiç yaşamadım bir kez bile krampım olmadı şimdi henüz başlamadı yanmalarım başlayınca yine süte devam
Agapizoi Mislimelek soguk sut zararli degil mi? 😣 hani sut yumurta tam pismis veya isitip yiyin diyorlar ya hep? Ya da siz hangi haftalarda icmeye basladiniz?
Kbrbnc Bende soğuk süt kullanıyorum geçiriyor ama zamanla geçme süresi azalıyor eskiden tamamen kesiliyordu ama sonraları 10 dk bile surmemeye başladı kırmızı elma falan yiyenler var geciriyomus ben denemedim hiç ama dene istersen bi bunları
Mislimelek Agapizoi soğuk süt ama çiğ değil ki çoğunlukla şişelerdeki pastörize sütlerden içtim. Tam hatırlamıyorum ama 5-6. Ayımda falan başlamıştı mide yanmalarım sonlara doğru aşırı artmıştı vallahi çarşılarda millet su şişesi ile dolanırken ben içim sütün litrelik şişeleriyle dolanıyordum ☺️