Selinish_ Kızlar geçenlerde doktorumdan memnun kalmadığım İçin öneride bulunanlar oldu . Tek tek arayıp muayene ücretlerini öğrendim . 400-350-300 sizde bu kadar yüksek mi veriyorsunuz ? Hayal kırıklığına uğradım resmen 😔
Nergis34 Selinish_ yok canim o ne öyle aşırı pahali nerde oturysnkii istanbulda büyükçekmece 80 tl weruyrm ben özel yani
Busrakivanc Selinish_ canım cok yüksek geldi bana ya özel klinikler bile 400 küsür değil yani biraz daha araştır derim 😔
eylulvari Selinish_ epey yüksekmiş. ben 170 tl veriyorum muayeneye ve ayda iki kere gidiyorum biri ücretli biri ücretsiz. biraz yüksek geldi size verilen rakamlar
tuubbbaa Selinish_ bende izmirdeyim canım . Can hastahanesine gidiyorum özel 70 + 15 alıuolar 85tl gayette uygun . Benim dr sürekli yurtdışına gitmiş . Oralarda çalısmıs ve ayrıcada kitap yazarı 🙂🙂🙂
Osgem2019 Selinish_ bende ankaradayım aynı fiyatlar inanınki Malatya’da annenler gitmiştim özele gitti 80 tl ya bu şehirler Nası kazıklıyor böyle adamı paket aldım bende Doğumuda yapmak için indirimli falandı yoksa oda 7000 de 4100 e aldık biz muayenelerde içinde 15 tl ödüyoruz sadece farkı
Mislimelek Selinish_ ben Samsun da özel muayenehaneye gidiyorum 250 lira. Orada tabipler odasının fiyat listesi asılıydı muayene 250 evde 300 yazılıydı ama dr bir randevuda alıyor diğerinde almıyor toplamda 1,5 ayda bir alıyor yani