EceEce Acil yardımcı olur musunuz doktorum suyun azalmış bebeğin ellerini ve ayaklarını göremedim dedi başına böyle bişey gelen yada bilgisi olan var mı 🙏😔
Sara EceEce Canim sen cabuk baska bi doktora git .Oyle seymi olur?Ayaklarin ellerin elbet bundan onceki ultrasiyonda gormus simdise gormemesi qarip.Suyunun azalmasinada armut suyu havuc suyu cok tuket.
Burcuuuuuu EceEce benim de 26. Haftada oldu. Şimdi 30 olduk, nırmale döndü çok şükür. Çok bol istirahat, deveci armudu ve havuç iyi geliyor. Geçmiş olsun, dikkat edin, telaşlanmayın.
elifincennetkusu EceEce 17.haftada suyun azalması bana hiç normal gelmedi bu 37 38 olsa tamam dogurcaksın yakında derim ama 17 çok erken su azalması için. Mutlaka başka bir doktora git bir de çok fazla hareket etme. Yinede çok kötü bir şey olduğunu sanmıyorum doktorun geçiştirmek için de söylemiş olabilir çünkü garip geldi bana. Ama dediğim gibi fazla korkulacak bir şey yoktur😊
EceEce Şimdiye kadar her gidişim de bir sıkıntı çıkmadı herşey yolunda dedi doktor şimdi böyle diyince kafam karıştı armut ve havuç suyu tavsiyen için tşk ederim hemen içmeye başlıycam
EceEce Burcuuuuuu içimi rahatlattınız tşk ederim bebeğinizde bir sıkıntı görülmedi değil mi su azalması yüzünden
EceEce elifincennetkusu İnşallah bebeğim sağlıklı ve iyidir suyumun azalmasının sebebi çok fazla su içmediğim içindir inşallah bir sıkıntı yoktur endişeliyim
Burcuuuuuu EceEce eğer suyu artmazsa gelişim geriliği veya erken doğum olabileceğini söylemişti doktorum. Ama dikkat edersen normale döner demişti. Döndü de çok şükür bir sıkıntı yaşamadan. Suya gelince günde mutlaka 3 litre su tüket, meyve çok ye demişti.
EceEce Burcuuuuuu beni de 15 gün Sonra tekrar kontrole çağırdı bana sadece suyun az dedi ve başka riskli durum belirtmedi benim de içim rahat değil başka doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkmadan düzelir 😔
Burcuuuuuu Burcuuuuuu Bu arada iki hafta içinde düzelmişti, dikkat edip tekrar kontrole gidersiniz. Benim kontrollerimi sıklaştırdı o süreçte, size dediler mü böyle bir şey?
Mucizemibeklerken EceEce Mutlaka başka bi kadın doğum doktoruna görünün ayrıca havuç suyu internetten de araştırın kesinlikle suyu azalan annelere doktorlar da öneriyorlar
Burcuuuuuu EceEce Anlıyorum, çok panik yapıyor insan bir şey olacak diye. Ama dikkatli olun 15 gün boyunca, geçecektir inşallah.