Yaren55 Ayguns hayır anlamadım size pes ayıp bişeymi var ortada anlamadım yani test altı üstü kadın kılıklı erkeklerde burada bulunmasın ozmn saçmalığa bakın size pesss👍🏻👏🏻
clmmmmm Yaren55 hanım efendi attıgı diger resmi görmeden bi başkasına yorum yapmayın admin kaldırdı o resmi.. biz gebelik testi için konuşmadık
Ayguns Yaren55 ne olduğunu bilip bilmeden sataşmayın hamilelik testi görüpte yazacak kadar cahil değiliz elbette
Yaren55 clmmmmm yani öyleyse kusura bakmayım ben test için sandım resmi görmedim testi gördüm sadece😏
clmmmmm Yaren55 yok canm test için degil.. müstehcen bi resim atmıştı admin kaldırdı onun içindi tepkiler
clmmmmm MerveNural birde karnımdaki çocuga kadar beddua etti hanımefendi... ben kışkırtmışım milletide gülmüşüz🤣🤣 vebali bizim boynumuzaymış resmi atan kendisi üstünü örttü çirkefleşerek
MerveNural clmmmmm bosverin ya ... duasi kabul olsaydi gökten kemik yağardı diye bosuna demiyorlar onun duasi da bedduasida kendine
clmmmmm DemetDigesu ayy aman işte inandık gibi yaptık.. hadsizleşti bayan bedduayaa kadar gitti yanii
Annemmm2 DemetDigesu Rusya da yasıyormuş belkide ora da cok normal o yüzden aklına gelmemişte olabilir 🤕