Smg38 TunarinAnnesi insallah hayirli bir haber alirsin 2gun geciktigimde 2test yaptim biri silik çizgi digeri hayalet çizgi gibiydi😂 3.gunumde kan verdim pozitif cikti rabbim.isteyen.herkese nasip etsin
Poyraz_yusuf TunarinAnnesi ya kos bi test daha al yap yapalı 2 gün olmuşsa çıkar şimdi ben bile merak ettim valla sanki 2. Çizgi var gibi 😘🙏🙏
Ayguns Bu platformda erkekler de var. Hadi onu da geçtim bu platforma internet üzerinden herhangi bi üyelik oluşturmadan da giriliyor. Ne cesaretle böyle bişey paylaşırsınız ya... sonra da işte sayfaya niye erkekler dadanıyor..
Jfm Ayguns bahsettiğin hamilelik testi ise yazmak için yazmışsın derim. Kadın yatak odasını paylaşmamış hoş gayette paylaşılabilir bi resim
Minnosizmmm TunarinAnnesi inşallah hamilesindir canım kan ver bakalım bi sonuç tam net çıkar. Kanda idrardan önce belli oluyor ya 😊🐥
Ayguns TunarinAnnesi inanın hamile karnı şu attığınız fotoğrafın yanında çok daha masum kalıyor. Asıl size pes 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
AkileUqur TunarinAnnesi platformda erkekler var bilgin olsun .. goguslerinin fotoğrafini atmışsın.. onlarca kişi var biraz abes kacmis
Yaren55 Ayguns hayır anlamadım size pes ayıp bişeymi var ortada anlamadım yani test altı üstü kadın kılıklı erkeklerde burada bulunmasın ozmn saçmalığa bakın size pesss👍🏻👏🏻
TunarinAnnesi Ayguns Anlamadim ben testden basqa birsey paylasmadimki Yanlis Anlasilma oldu her halde ? Siz ayip derken neyi kast etdiniz?
Canoglumbenm TunarinAnnesi göğüslerinin fotosunu paylaşmışsın daha ne olcak acaba? Bizden başka kimse görmüyor sanırsam onu
Ayguns Jfm göğüslerini de çekip atmıştı. İki fotoğraf vardı orada şimdi tepki alınca düzenleyip kaldırmış bizi de yalancı Çıkarmaya çalışıyor şimdi burada
Canoglumbenm Jfm yanlışlıkla yapması imkansız birşey. Bizi yalancı çıkarmak içinde fotoyu kaldırmış şimdi
Ayguns Jfm şimdi saf ayağına yatıp yalancı çıkarmaya çalışıyor bizi. Millet kendini çok uyanık zannediyor herhalde
Canoglumbenm Ayguns ben böyle bir şey görmedim ya. Hem yapıyor ediyor hemde diyor testten başka birşey yüklemedim ben diyip fotoyu kaldırıyor bizi yalancı çıkarmak için.