Poyraz_yusuf Doktor bu kadar küçük ve suyun içinde kime benzediğini nasıl biliyor anlıyor başına böyle bir durum gelen varmı 🤔😊 https://i.hizliresim.com/qA4QQ5.jpg https://hizliresim.com/qA4QQ5
Ebrs Poyraz_yusuf bebek orda farkli olabiliyor canim, dogunca zaten degisiyorlar. Doktor nasil böyle bi bilgi verdi hayretler icerisindeyim 😊
Mervektk1126 Poyraz_yusuf bnm kızçem de aynı babası 2 doktordA aynı şeyi sölemişti sonra ablamlar flan görünce de dedi babası aynı die 😊
ikicocuklubiranne Poyraz_yusuf detaylıda genelde yorum yapıyorlar bizde de bana benzetmişlerdi 🙊 bazı bebekler aynı doğabiliyor detaylıdaki ama bazıları da çok değişiyor 😊
Uurbsra Poyraz_yusuf renkli ve net olsa hadi tamam ama siyah beyazda benzetmek imkansız. Ben renkli çektirdim 32. Haftamda ağzı gözü burnu ayakları çok net çene ben burun dayı yüz babaydı
Poyraz_yusuf Ebrs eşimle gitmiştim senle alakası yok aynı babası dedi ve fotoğrafını gören herkeste eşime benzediğini söylüyor 🤣🤔🤣🤔
Poyraz_yusuf ikicocuklubiranne şanslısın bak sana benzetmişler benim bebisim için senle alakası yok dedi doktor 😊😊😊
Poyraz_yusuf Uurbsra sizin baya net cıkmış demekki maşallah 😘 valla doktor söyledi bende hiç anlamadım 🙄😊
Ebrs Poyraz_yusuf yani ben 23 gun önce dogum yaptım, bebegimin ultrasondaki hali bana benziyordu bi dogdu ayni baba. Üstelik bizimki renkli ve cok netti 😊 bilmiyorum yani anne babaya benzemesi güzel bi durum ama doktorun ultrasondan söylemesine sasirdim 😊
Poyraz_yusuf ikicocuklubiranne tabiki doğru Ama bana seninle hiç alakası yok dedi 🤣 bende Ins göz rengi bana benzer diye dua ediyorum önce sağlığı olsun da tabiki 😊🙏❤
Dorukunannesi95 Bizimkini de babaya cok benzetiyorlar en merak ettiğim konulardan biri bu hep düşünüyorum :) kizlar da anlamadigim sey siz her ultrasonda renkli almiyor musunuz? Bana hem siyah beyaz hem de renkli de veriyor
Poyraz_yusuf Dorukunannesi95 renkli ultrasonda benzetti zaten şu an attığım foto renkiliden çekildi 😊 ama çok küçük daha nasıl hemen benzetti 19+2de benzetildi 😊😊
Derya0707 Dorukunannesi95 almıyoruz tabi ki her fıtıyu renkli keyfini çıkarın sadece detaylı da renkli gördük öncesi sonrası 1950 ler türkiyesi gibi siyah beyaz hastane de memorial dünya para veriyoruz,
Bebekiimm123 Poyraz_yusuf sizin doktorda bayağı basiretiymiş canım bizim ki 39 haftalık oldu hala çözemiyoruz kime benziyor ki göstermiyorda zaten yüzünü
Poyraz_yusuf Bebekiimm123 evet baya emin konuşan bir doktor 😊 doğunca dediği çıkmazsa soracam bu doktora 😊😊
Dorukunannesi95 Poyraz_yusuf benim de 19+6 :) artik burnu yuz hatlari belirginlesiyor diye mi acaba :)