Benimcanimoglum_55 Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ve şimdiden bebeğim için faydalı kitaplar okumak istiyorum. Önereceğiniz kitaplar var mi ??
Muallimehanim Benimcanimoglum_55 Hatice Kübra Tongar’ın kitaplarını inceleyin ☺️ Kesinlikle tavsiye ederim
Pnrarvn Benimcanimoglum_55 banada arkadaş önerisi ile tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri okuyorum. Kendisi bebeğini içindeki gibi bir rutinle büyüttüğünü ve çok uyumlu bir çocuk olduğunu söyledi. Okumaya başladım anlatımı ve fikirker bana mantıklı geldi.
Saniye85 Doğmamış çocuğun gizli yaşamı.Şuan okuyorum şiddetle tavsiye ederim.Çok da önerilen bi kitaptır zaten.
Tubitubi Bebek bakimi ve kafalardaki tum soru isaretleri icin bebekler ne ister kitabi dr elif pinar cakirin kitabi cok yol gosterici
Muallimehanim Benimcanimoglum_55 Bebeğin ilk 12 ay gelişimini anlatan bir kitabı var. Bence yeni anne olmuş herkes okumalı. İlk 12 Ayda bebeğin gelişimi beslenmesi oyunları kitabın adı
Elif5934 Dr. Banu Çiftçi Hatice Kübra Tongar Ayşe Öner Doğan Cüceloğlu Kitap ismi olarak da aklımda olan; Babalık yarına kalmaz Mahallenin mutlu bebeği Bir annenin doğuşu Bilinçli bebek şimdilik aklıma bunlar geldi 🤗