Lylknt Slm kızlar dün doktora gittim 34 haftam bitti bugün bebeğin kilosu 2 kilo 180 gram boyu 44 santim dedi hersey yolundaymış çok şükür sizin bebisler ne alemde
meva_ Lylknt 32 hafta benimde dün Doğum iznim başladı bebişim 2kilo 100 gram boyu 43 cm ilk defa gözlerini açık gördüm ve dil dısardaydı hiç gözümün önünden gitmiyor merakla bekliyorum 🙂🤗
Pier Lylknt bizde 32 haftalığız. 2 kilo 42 gram boyu da 41 santim. Boyu sanki biraz kısa gibi geldi bana.
meva_ Lylknt aslında bende sordum ortalama Doğuma kadar kaç kilo olur diye yani iri bebek olursa doguramama gibi korkum var nedense doktorum da hiç belli olmaz dedi 3 haftad 600 gram rahat alıyor ama bundan sonra ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Merveuynk İnşallah devam eder böyle siz bebeğinizin kilo alması için neler yediniz ben süt içemiyorum kokuyor ilk 3 ay içtim sonrası yok
Lylknt meva_ bnm öyle bir korkum yok oğlum 3 600 gram doğmuştu sezeryan la buda sezeryan olacağı için sorun yok
meva_ Lylknt benim ilk bebek normal Doğum istiyorum ister istemez merak heyecan korku hepsi karışık 🙂
Lylknt Pier cnm atak haftaların dayız bence hiç sorun etmeyelim böyle şeyleri bir günde bile anne karnında öyle gelisiyorlar ki sağlıklı olmanın ve gebeliğin tadını çıkarmak lazım bence 🤗