Elifertan Merhaba kızlar, 35+2 haftalığım normal bi hamilelik sürecim var , en son ne zaman ağda yaptırmalıyım doğum a az bi zaman kala olsun istiyorum bi yandan da korkuyorum zamansız ya gelirse oğluşum diye😅
tortil21 Elifertan Hamile olunca agdayi birakmistim bisey olursa diye. Dun gittim bunca ay bosuna gitmemisim dedim😀. 36yi doldurunca git istersen
erda Elifertan 35+4 te yaptırdım 38 oldum 2 gün sonra çatı muayenem var şimdilik bir şey yok gibi fakat keşke biraz daha bekleseydim var mı yok mu stresine girmezdim diyorum o yüzden biraz daha bekle 36+5 gibi yaptır
CicekGirayBysl Elifertan her ay düzenli gidiyorum. Hiç bi sorun da yaşamadım. 32. Haftamdayım düzenli olarak gitmeye devam edeceğim. Zaten uzayınca hiç rahat edemiyorum. Alışkanlık sanırım 😁 gidemedigimde kendim yapıyordum ama koca göbeğimden göremiyorum 😂
Woerigjjjffjdkfkx Elifertan valla normal de daha bekleyebilirdim bende ama doktorumuz çamaşırı baya indiriyo her kontrolde mecbur almak zorunda kalıyorum 36nci haftada gttim agdaya Allahtan gtmisim enfeksiyondan kaynaklı bebeğin sancisi çıktı açıklık varmı diye de çatala çıktım temizdim çok şükür belli olmuyo buhftalardan sonra ne olcagi sürekli temiz olmk gerek
Elifertan erda bnde sennla aynı strestym benmde fazla olmadı daha 2 hafta oldu göremyrm da 😅ondan stres yapıyorm
Gulzade Elifertan yeni daha o zaman canim artk doktorunun dedigine gore hareket et erken gelme riski falan yoksa 38 yaptir zaten agda yaptiktan 3 hafta anca kendini gosteriyor
haziransekiz Elifertan bende senin gibi 35 te yaptım normalde 1 ayda minik minik çıkardı. 15 günde baya baya çıktı. 37yim suan 38de gidip son kez yaptıracam oda kontrollüm var diye çatı yoksa 39a kadar beklerdim herhalde😂 son aylar hormonlarda artış olduğu için kıllarda çok çabuk uzuyor
Krbksrf Elifertan 37 de gittim suan 38 olduk fakat gelmezse 40 yine giderim diye dusunuyorum ne olur olmaz 37 de gidin derim ne zman geleckeleri belli olmaz