Gunes05 Kızlar 36 haftlk hamileyim son zmanlrda sabah omuz boyun ve sırt bölgem kaskatı uyanıyorum. Sırtımda gün içinde agrıyor. Var mı bnm gibi olan. Sabah cok yorgun agrılı ve su gibi terlemiş uyanıyorum hiç rahatım yok.
Mergen Gunes05 bende 36 haftalık hamileyim aynı senin gibi uyanıyorum su icinde uyaniyorum ve sırtım belim cok kötü ağrıyo 🤦♀️
Gunes05 Mergen off çok zor canım ya gece sürekli uyanıyorum sabahta ağrı içinde ve su gibi terlemiş olarak nasıl gececek bu günler senin doğum hangi gün gözüküyor?
Gunes05 Birde daha önce beni rahatsız etmeyen yastık şimdi rahatsız ediyor kaç tane yastık değiştirdim yine aynı omzum cok kötü agrıyor o yuzden sabahları bu hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba
Nur___ Gunes05 bilmiyorum genelde soluma uyumaya çalışıyorum, büyük ihtimal yastıktan kaynaklı Gebe yastıkları varya uzun almak lazım belkide bilemedim, bi sormak lazım doktora
guler27smsk_ Benm boynum agrimiyor ama heryerim agriyor uyandığımda 😂 öyle bir halsizlik oluyor ki uykuya doyamiyorum hep uyumak istiyorum 😂