burhanaltintop Ben özel hastaneye gidiyorum 2 tane doktor var ama bayrama denk gelcek gibi napmam lazım sizce doktor beni mi bekliycek..
Rdk burhanaltintop illaki nöbetçi doktor olur ama kendi doktorunu istersen ek olarak ücret ödüyorsun diye biliyorum
CicekGirayBysl burhanaltintop özelde takip eden doktorunuz bayramda da gelir bence. Genelde geliyo. Benim Doğumda normal şartlardaki bayrama geliyor özelde takibim devam ediyor ama devlette doğuracağım benim de korkum devlette başlarından savmaları 😃 hayırlısı artık
Slngk burhanaltintop hastanenize gidersin dogumhane de ebelerle ileyisime geçersiniz onlar sizin doktorunuza haber verirler
sssibel burhanaltintop Doktorunuzla görüşün, nöbet tarihleri aylar öncesinden belli oluyor. Özel hastane de olsa doktorunuz kesinlikle gelecek diye bir şey söz konusu değil, hangi doktor nöbetçiyse doğuma o girer.
burhanaltintop Rdk hastanede iki doktor var birisi nobetçi mi kalr? Benimki de nobetçi olma ihtimali bar o zaman değil mi?
burhanaltintop CicekGirayBysl bizim doktorun memleketi burası değil eğer nobetci değilse gider muhtemelen