denizcik annelik her gün daha güzel oluyor. İlk gün anlamadım. İkinci gün bebeğimin yüzüne bakmaya başladım. Üçüncü gün kucağıma almaya yani kaldırmaya başladım. Bugün yani dördüncü gün ona bakarken içimden parça kopuyor ne güzel diyorum allahım bakmaya doyamıyorum. Bir sorun çıkıyor ama çözülüyor. Tavsiyem çıkan sorunları kafanda büyütme. Sol göğsüm yara oldu diye 1 gece emzirmedim, şişti sertleşti bu sefer hiç alamadı ağzına çok üzüldüm sağdım sol mememi ama iyileşiyor sağdıkça. Gazım vardı kaka yapamıyordum inat ettim lavman yaptırmadım, bebeğe gazım geçti. Bebeğimin gazı kokuyordu. Onun için lavman yaptırmaya razı oldum 2 günde gazı düzene girdi. Kakası mekonyum olarak 3 gün geldi hep yapışıyordu temizlerken canı acıyordu ağlamaktan morarıyordu ben de yanında ağlıyordum. 3.gün kakası normal kakaya döndü şimdi altı değişirken daha rahat. Yani hiçbir şey çözümsüz değilmiş bunu anladım. Sağlık olduktan sonra sorunlar çözülür. Sezaryenden de korkmana gerek yok. Ağrılar dayanılmayacak gibi değil inan ki. Bebeğin iyi olduktan sonra bu ağrıların 10 katına bile katlanırsın. 90 saatte 3 saat uykuyla durdum aklıma uyku gelmedi. En son vücut sinyal verdi dün gece titreme tuttu tüm vücudum titredi sonra bi anda ateş boşaldı ayaklarım hamileyken şişmesi ama sonra şişti. 3 saat ailemin zoruyla uyudum ve şu an o kadar iyiyim ki. Annelik güç veriyor. Normalde dayanamacağın acının katlar fazlasına eyvallah diyorsun korkma canım benim 😊