Minedemir15 Kızlar 1 hafta oldu doğum yapalı dikişlerim çok kötü dikiş yerleri hep yanıyo hatta bi tarafta beyazlık bile var beyaz ettir die düşünüyom napmam gerekiyo yardim edin!!!
ozge_yasin_budak Minedemir15 canım normal deoğumsa bende de aynı benşm de tm 1 hafta oldu kabızlıkta oldu bende popo üzerine oturamıyorum kesinlikle ağrı da var baticon kullan biraz iyi geliyor doktorum 15 gün sürer dedi ama benşm dikişim fazla canım
2bebekannesi Minedemir15 canım lavabodan sonra banyoda tasın içine baticon koy ön tarafına doğru suyu dök çıkınca kurula baticon sür mutlaka ped kullanıyorsan mutlaka temiz olsun sürekli değiştir
guler27smsk_ Canim temiz tutmalısın her lavabodan sonra yıka ve kurula bende burdan duymuştum saç kurutma makinesiyle kurut canm batikon yap iyi olur insallah
Zuhresule Minedemir15 benim 40. Gün geçti dikişlerim ama kesi değil yırtıktı. Kesiyse daha çabuk geçiyormuş. Bir de depend filan eğer kullanıyorsan kullanma. Sleepy natural bana çok iyi gelmişti. Moos yıkama jeli al eczaneden her gün yıkayıp temiz ve kuru tut hemen geçer :)
Selvis Minedemir15 normal canım. Benim 3 hafta sonra azaldı acısı az elyaflı içine gömülen yastık üzerine oturdum hep. Beyaz olması da normal benim de öyleydi
Asena_ Minedemir15 temizleme köpüğü vermedi mi doktor? O çok rahatlatıyor doktoruna söyle bir istersen. Geçmiş olsun benim bir ay sürdü ağrımın acımın tam olarak geçmesi inşallah çabuk geçer sizin
Pelin86 Minedemir15 gözün aydin geçmiş olsun canim batikonla temizle çok kurudugu zamanda hem agri hem kasinti yapmisti bana krem vermişti doktor biraz rahatlatmişti beni Ama hemende geçmiyor çekiyosun yani😑 Poponun üstüne fazla oturma daha ćok canin yanar
Selvis Minedemir15 dokununca ele geliyor dimi tümsek şeklinde. Benim de öyleydi ıslak olduğundandır. Şimdi iyileşti 3 ay oldu doğum yapalı