Deletedmom133 Meelek ben rüya koydum masal yada mina koyacaktım tanıdıkları var bizde rüyaya karar verdik 🙋♀️
Offmomm Gerçekten isim olayı çok zormuş 😅 28. Haftadayım değişmezse Azra olacak ☺️ Allah hepsine sağlık versin
Deletedmom133 Offmomm aslinda zor degil ya sadece eşinle anlaş yeter ikimizin ortak kararı olsun istedik ben koysaydım bulurdum hemen isim eşim beğenmedi onunda onayıyla rüyamız gelecek 🥰
Offmomm Deletedmom133 iş kendi bebeğine isim seçmek olunca bütün isimler birden kötü geliyor 😁 çocuğun için önemli bir seçimi yapıyorsun. Bir de bunca zaman hiç düşümmememiştim ondan zorlandık.
Ferdaatal Meelek tanay ismi çok güzel ben çok beğeniyorum anlamı da, secde eden kadın anlamında. Kızım olursa ben tanay koyacağım 😊
Deletedmom133 Offmomm çokta düşünmemek lazım çünkü gerçekten güzel isimler var erkek olarak aklında hep bi isim vardı kız olursa masaldı olma di erkekte olmayınca başka kız isimi bulduk😜
Edakgndzzz Meelek internetten çok araştırdım peygamberimiz Zeynep ismiyle değiştirmiş. Koyulması uygun değil yazıyor. Keşke biri yanlış okumuşsun dese de bende koysam 😔