Kfkf 29 haftalıgım ama bebegın anlayamadım Bi hareketi var bazen gün ıcınde 3 4 defa kısa sureligıne karnımda tıtreme hıssedıyorum telefon tıtrer gibi sanki mesaj geliyo cocuk mu titriyo bu neden oluyo bilen varmı korkulacak Bi durum mu🙄
Pnrarvn Kfkf hıçkırık olabilir mi bnmki o haftalarda başlamıştı hıçkırmaya halada günde 2-3 kere hıçkırıyor
Arzukoyuncu Bebeginiz hıçkırıyor ondan dolayı oluyor arkadaşlar kalp gibi üst üste atıyor dakikalarca ben sordum onu hıçkırıyormuş
iremasanceylan Arzukoyuncu Bence bahsettigi hickirik degil cunku o tik tik tik seklinde duzenli oluyor😄 Bu titreme bende de oluyor daha farkli
bilnazo68o Arzukoyuncu hickirik ritmik oluyo.bu hickiriga benzemiyorki. Resmen titriyor cok farkli bisey
Kfkf Arzukoyuncu hıckırıgını biliyorum kalp atışı gibi ritmik oluyo benım bahsettiğim bildigin titreme sanki insan irkilir ya o olay karnın ıcınde oluyo acaba dıyorum cocuk mu irkiliyo
Kfkf Pnrarvn yok canım hıckırık ritmik ve belli bir süre oluyo bukısa suruyo 10 15 snye ve bildigim iz üşüme titremesi gibi titreme
iremasanceylan Ben de 32+2haftaligim bende de oluyor birden bi titreme geliyor nedenini merak ediyorum😄
Arbie Hıçkırık değil ilk hamileliğimde oğlum hıçkırırdı sürekli ordan biliyorum 😊bu titreme bendede oluyor ama birkere denk geldim kordonu cekıstırıyordu ultrasonda ve baya güzelde sallıyordu ozaman gene titreme olmuştu
Kfkf Arbie AA cok ilginç Ciddimisiniz hıckırık olmadıgını biliyor dumda bu yaramazlar neden kordonu cekiyor Bi sakıncası varmıymış
Arbie Kfkf yok cnm bı zararı yokmuş oynuyorlar orda napsınlar canları sıkılıyordur😆hatta foktorla gülüşmüştük kendine çıngırak yapıp sallıyor diye😆😆🙈
iremasanceylan Kfkf Belki aniden hareket ediyorsa su mu titriyor acaba😄Ya da cirpiniyor mu insan merak ediyor her hareketini😄Bazen karnimin bi tarafi sisiyor poposunu dikliyor heralde nasil durdugunu pozisyonunu her seyi merak ediyorum😄
Kfkf iremasanceylan benım karnım yamuluyo poposunu cıkartıyo o sekilde aynısı doktordayken oldu hatta tam cınsıyetı ogrencek ken doktor guldu poposunudondu dedi. Nasıl rahat edıyor öyle merak ediyorum