Bsra4594 İyi akşamlar kızlar ekim ayında doğum yapacağım inşallah hem travel hem baston olabilen bebek arabalarından elele allroad ve baby home travel sistem arasında kaldım kullanıp memnun olan veya fikri olan var mı ?
Hayriyeee Bsra4594 kesinlikle elelebaby aldroad 2 hem bebek açısından konforu çok iyi hemde daha uygun. Bende uzun araştırmalarım sonucunda aldroad aldım temmuz itibariyle kullanıcam inşallah☺️
Medineygn Bsra4594 bende Elele alroad aldım kullananlar var çevremde çok memnunlar çokta güzel kullanışlı duruyo tavsiye ederim ürünün arkasında duran bı firma ayrıca 😊
Bsra4594 Haribo42 Benim kocam da bin tane laf söyledi fiyattan dolayı ama inşallah ikna edebilirim benimde çok hoşuma gidiyor 😂
Haribo42 Bsra4594 bana hep diyo sen cok abartiyosun araba arabadir ucuz alalim kirilirsa bi daha alirim diyo beni kandiriyo😂😂
Buseecrin Kesinlikle elele bence çok beğeniyorum çok araştırdım ve bende Allroad alıcam araştırın sizde eminimki beğeniceksiniz
Bsra4594 Buseecrin baby home görüntüsü beni çok cezbetse de elele daha uzun vadeli daha kullanışlı gibi görünüyor bakalım bi de gidip yerinde görücem son kararı ona göre veririm inşallah