Brcum10 Cnm ne bende ne de eşimde hiç problem yoktu bende 4 ay klomen kullandım ancak 4.ayda aşılamaya geçtik ve ilk seferde tuttu
BirVeraAnnesi35 Tugcem92 stres yapman hamile kalmanı engeller canm akışına bırak bak nasıl olacak ondan sonra 🙏😊
Yeliz2311 Icini rahat tut benimde prolaktinim cok yuksekti ilac falan vermedi doktor hamile kaldim cok sukur stresle yukselen bi hormon kendini stresten uzak tutman lazim
Ggggggggggg Tugcem92 günde iki hap kullandım ikiz hem de 😍 inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız canım benim ♥️
Mrvbgc1 BirVeraAnnesi35 canım günde kaç kere ilişki yaşıyordunuz ? Bir gün boş bir gün dolu şeklinde mi ? İyi değerlendir yazmışsın ya arkadaşa o yüzden sordum. Bende klomeni ikinci kere kullanıyorum da
BirVeraAnnesi35 Mrvbgc1 yok canm doktor bana adetinin ilk gününü 1.gün olarak kabul et 12 ila 16.günleri boş geçmeyin demişti her gün yada ıkı günde bir değilde bu dediğim tarihleri dikkate almalısın demişti
Tugcem92 Ya kızlar bu prolaktin yüksek diye hamile kalınmaz deniliyor ama emziren anneler nasıl hamile kalabiliyor o zaman?
Melo14 Arkadaslar merhaba bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ara ara karnımda kısa süreli ağrı gibi bir sey oluyo normal mi acaba tecrübelerinizi aktarır mısınız tesekkür ederim 🌸