Littleprince_smother 25agustos deniz butikte güzel elbiseler var canım hem instagram hem de internet sitesi var bir haftada geliyor sipariş bence güzel bulabilirsin bi bak istersen😍
Eesmaaanur gLycn_ hamile elbise yazdm buldum. Farklı farklı parçalar vardı. Kapalılar için çok parça yoktu ama açıklar için güzel elbiseler vardı. Bakmakta fayda var. Bir bak istersen 😌😌😌
gLycn_ Eesmaaanur baktim canim is görecek tipte elbiseler var👍🏻👍🏻 zaten 1-2 saat anca kullanilacagi icin cok para vermeyede gerek yok
Medine55 25agustos bende bi kaç gün önce yaptım düz beyaz elbise giydim şifon tül geliyor üzerinden daha giyemicrğim için kiralamayı düşünüyorum dilersen resim atabilirim benim ki kapalılar a uygun
Hilal2810 Ben kotondan aldım bensu soralında reklamını yaptığı çekimde yaptım harika oldu. İstanbuldaysanız fotoğrafçımı önerebilirim harikaydı.
Hilal2810 gLycn_ Nazlioznc birde bu standart paket albüm çeşidine göre değişiyormuş şimdi sordun posterde varmış
Nazlioznc 25agustos bende modalibo sayfasından aldım instgrmdan gayet güzel canm hafta sonu yapıcm çekimide
Nazlioznc Hilal2810 iyiymiş sizinki benm tek albüm+hikaye+poster var dedi de posteri almam ınun yerıne biraz foto cıkartıcam 650 tl