Deryahalilsss Kızlar sıkılarak yazıyorum ama vajınal akıntınız varmı sızıne 24 haftalık hamıleyım benım akıntım baya yogun ve rengı degısıyo beyaz sarı hafıf yesıl gıbı bazen mıkrop kapsam baaska belırtı olurmu benım gıbı olan varmı
Dilan1636 Benim de vardı başlarda önemsemedim foktorum fiyil vereyim dedi kabul etmedim ilaç verdi kullandım geçmedi şindi 32 haftalık hamileyim ve baya yogun yeşil akıntım oluyordu dün gittim fitil verdi kullandım kesti bir doktorunuza danışın isterseniz
Deryahalilsss Dilan1636 bişey Alip gonderelım dedı ama bende her zaman gekmıyo yesıl arakere ben gene bosuna o kadar para verılmesın ıstoyorum normalse bu akıntı sadece bebegıme bısey olmasın deye korkuyorum
CerenSecilmis Benimde ilk gebeliğimde aynı şekildeydi kokulu yeşil akıntım vardı doktorum fitil verdi kullanmasam diye riskini sordum erken doğumu tetikler dedi kullandım. Merak etmeyin doktorlar zaten size ve bebenize zararı olucak bir şey zaten vermezler
Deryahalilsss CerenSecilmis ama bana fitil demedı cnm benden bısey alıp gondercekmıs bıyere bende o kadar para bosuna vermeyım dıyorum
Dilan1636 Deryahalilsss bişey alıp göndermesini anlayamadım doktor ilaç veya fitil vermeden yani kullanmadan azalıp azalmadığını görmeden neden gönderiyor ki
Deryahalilsss Dilan1636 anlamadım cnm bende ıste ondan yaptıtmak ıstemıyorum bısey bebegıme zarar gelırmı akıntıdan
Monna Akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir ve hamilelikte çok önemli bir konu bu. Asla ihmal etmeyin bi idrar testinde çıkar zaten