So9181 Merhaba arkadaşlar. 29+5 haftalık hamileyim. Bebeğimin kilosunu çok merak ediyorum ama daha kontrolume 10 gün var. Bu haftalarda sizin bebekleriniz kaç kilodaydi 😊
Busraybarss mervedinc PrenssAnnesiiii bence de ciddi misin çünkü bizde 30+5’te gittik yani dün gittik 1690 ve uyumlu haftası ile dedi doktorum
Tugceleventsoy mervedinc bence doktorunda bi sıkıntı var benim 30. Haftamda 1700 dü doktor gayet normal haftasıyla uyumlu dedi
babyUras_ mervedinc 32 de gittim 1800 dü normal ama geri dedi doktorum senın doktorun nasıl tombul dedi ki
mervedinc PrenssAnnesiiii evet hatta bende tombul biriyim doktor annesine geçmiş tombul biraz dedi 😅 şimdi 35 hastalıkken gideceğim bakalım ne diyecek
Luckyy Tam 29 haftalıkken gittim 1300 Gr kilosu boyunda 38.5 di doktorum gayet normal haftasıyla uyumlu dedi şimdi 30 oldum 32 haftalık olunca gidecem
mervedinc Tugceleventsoy bilmiyorum ki çok memnunum doktorumdan randevu bile zor buluyorum annesi gibi tombul dedi şakasına mı dedi ciddi mi bilemiyorum
Deletedmom0333 mervedinc yok canım 2 3 hafta ilerde gittigini soyledı sıkıntı yok biraz tombul olabilir ama ilerleyen haftalarda dengeler ☺
Deletedmom0333 mervedinc seninki ya mınyon olacaktır ya da ilerleyen haftalarda kendini toplar saglıkşıysa doktorun bisey demedıyse normal