Yamo sevval55 canım 3 tl su içmen lazım Bebek bulunduğu sıvı bizim su içmemize göre daha taze ve çok oluyormuş k azaldığı zaman Bebek ölümle Nil’e sonuçlanabiliyormuş çok önemli be her muayene de doktor kese içi sıvı iyidir mesela bence içmelisin
Ebrtuna WebiHikiRufu 31haftalgm böbreklerımde ve safra kesemde oldukca fazla taslarım var 17 haftalıkkken cıktı ben 4,5lt içiyrm 5 lt ten snrası sknntı demıstı cerrrah
Deletedmom2 Bende çok fazla içiyorum normalde de çok su içerdim ama hamilelikten beri hele yaz girdiğinden beri diyim en az üç litre içiyorum sonra sürekli tuvalete taşın dur :)
Gurbet_kusu sevval55 ya bende su içmeyi sevmeyen bir insandim ama hamilelik ilerledikçe sanki içimde köz var yanıyorum 3lt falan oluyordur
tubasd sevval55 Yenianneeee61 çok su içmek gerekiyor hem bebegin sagligi icin hem annenin sağlığı için hemde vucudunun çok catlamamsi için
MMinee sevval55 3 lt içiyorum bazen 4 ltyi buluyor. Gebelikte su çok önemli sadece Bebek için değil gebelik çatlağını önlemek içinde☺️