iremasanceylan Elena4 4kiloyu gecer boyle giderse masallah dogduktan sonra da ayni istikrarla devam eder insallah emen yiyen bi bebek olur🤗
Mrv60 Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl 2gündür bebeğim çok hareketsiz. Normalde baya sert vurmalara başlamıştı ama şimdi Aşırı dikkatli dinlememe rağmen çok az hissediyorum hareketini.
iremasanceylan Mrv60 33.haftadayiz asiri hareketli hic durmuyor nerdeyse sabah onun hareketlerine uyaniyorum😄
Mrv60 iremasanceylan 2gün öncesine kadar bnmkilerde öyleydi ama özellikle bugün çok sakin çikolata yedim müzik açtım ama hareketini çok çok az hissettim. Sabah Bir ara hıçkırık tuttu ondan sonra hareket ettiğine emin olabildim ama akşam yine 2kere falan hareke etti😞endişelenmelimiyim bilmiyorum
Dersamet Elena4 inan hiç belli olmuyor son aylarda çok alınıyor deniliyo ama ne kadar bende bilmiyorum
tortil21 Dersamet dun 32+6 da gittim. Kilosu 1 840gr Doktor normal dedi ama zayifmi diye dusunmeye basladim 🤨
Dersamet tortil21 son haftalarda çok alıyo canım ben 32 de gittim 2000 kg dı 4 gün sonra gittiğimde 2350 olmuş 🙈