Jongmomy Kızlar hamileliğe bağlı özel bölgede veya koltuk altında kararma yaşayan var mı? varsa ne yaptınız ? Ne kullandınız ? Yardım edin lütfen ya
Bebek2019 Jongmomy canım hiç bi şey kullanma çünkü faydası yok Doğumdan sonra kendiliğinden gider üçüncü bebeğimle hamileyim tecrübeliyım
ilkbahar_23 Jongmomy ya bende de oldu demek normal bişey bu... benim koltuk altlarım bembeyazdır normalde herkes ne kullanıyorsun diye sorardı hatta 🤦♀️ Ama Doğumdan sonra geçiyormuş canım öyle diyorlar 🤷♀️
Jongmomy bebiiimamm denedim hatta limon ile karbonat karıştırıp sürüyorum her gün ama hiç bir faydasını görmedim cok sinir bozucu birşey
ebrarmom08 Jongmomy pirinc maskeleri cilt rengi aciyor cok etkili arastr bi derim belki faydasini gorrsn 🤗
Ssraa Kese yapıyorum sadece ama hamileliğin geçmesini bekliyorum sonra krem maske ne gerekirse kullanırız 😁
ebrarmom08 Tugbaklc-4 bn yptgmda 1 yemek kasgna yakin pirinci yumusayncaya kadar pisirdim ezdim icine limon sıktım 1 cay kasgi bal koydum karstrdm surdum beklybldgm kadar bkledim . Pirinc unuyla ve bu tariflerin degsk versiyonuda var bkp arastrblrsn 🤗