Bahara Aylns canım araştırmalarıma dayanarak söylüyorum uni babynin sarı paketi var ya o bebekler için çok iyiymiş içeriği 🙏🏻
ozgeya Aylns Fiyat olarak uygun arıyorsanız Joker’in kendi markası Promum var,içeriği temiz.sadece su ve pamuk.aynı şekilde Ebebek’in de Baby Me var yenidoğan o da pamuk ve su.Ama Baby Me biraz ağır kokuyor.
Yasdefel Aylns kesinlikle uni baby yenidoğan oğlumdada kullanmıştım hiç sorun yaşamadım yada pahalı derseniz babyme pamuğunu ıslatıp kullanın derim diğer mendiller pek iyi değil yenidoğan için
Yesimeliz Bende arastiriyorum canim ama bana annatilan yenidogan mendili yazanlardan al diyorlar. Daha hassas oldugu icin. Marka veren olmadi.
Aylns Bahara başta onu kullanıyordum çok pahalı diye e bebeğin ıslak mendiline geçtim onunda kokusundan hiç memnun kalmadım
Mervemehr Ben şimdilik en iyisi olsun diye unibaby aldım ama baya pahalı. Sonradan e bebeğin baby me markası hem iyi hem uygunmuş arkadaşım 1 ay oldu doğum yapalı o söyledi ona geçicem.
Bahara Aylns benim kuzenim ve ablam falan yani çevremdekiler sleepy kullanıyorlardı ama ıslak mendillerin hepsini çıkarıp Sudan geçirip güzelllcee sıkıp başka kutuya koyup öyle kullanıyorlardı 🤷🏻♀️