merveyavuz5354 Merhaba kizlarr bugun tam 12 haftaligiz ve tahmini doktorumuz erkek oldugunu soyledi sizce degisirmi 🙈
Sema1621 Benim 10 haftalık.. tam olarak kaçıncı haftada belli oluyo cinsiyeti.. acaba herkesin farklı mi
Ozican Sema1621 14.haftada görülebilir ama 16.haftada net görülür demişti doktorum.Dün gittim erkek dedi kesin mi dedi eşim kesin dedi 🙂 14.haftamdayım.
Sibel48 Sema1621 benimde 10 haftalık bugün doktora gittim daha belli olmaz dedi 3,5-4 aylıkken belli oluyor
Nesiii 13+3 deyim dün gittik kesin erkek dedi,bacakları açıktı üreme organını gördük,ama yinede korkmuyor değilim😃
Sema12 Benimd 10 haftalik doktorum bugun bebegin kiza benziyor sanirim kizin olcak dedi , 3 hafta snra gel bi tekrar bakalim dedi 😊
TazecikAnne22 10 hafta felan cinsiyet için çok erken bence daha hanımlar çünkü 16.dan sonra net belli olur ama tabi bebekten bebeğe değişir. Gösterirse yani 😊
nimett TazecikAnne22 canım bazen bilebiliyor doktorun tecrübesine bağlı bana da 11 haftama girmek üzereyken erkek denildi 18 haftadayım hala aynı
TazecikAnne22 nimett canım benim kuzenimde de hep kız dediler 28.hafta da erkek dediler bebek erkek doğdu🤦♀
Gokmeninannesi 12.haftamda gittim ve sorduğumda bilmiyorum diyip güldü doktorum tahmininiz ne dedim erkek gibi duruyo dedi eşimde ben pipisini gördüm diyip duruyor 😁 16.haftamdayım bi kaç gün sonra kontrolüm var bakıcaz kız mı erkek mi😁