Ssraa Annem her gün kaç kere hadi gitmiyor muyuz diye arıyor😁 geçen gün komşum zilime bastı doğurmadın mı hani bebek diye karnımı gösterdim burda dedim😂 38+2
Bebekiimm123 Portakal01 şakın öyle düşünme canım squat yap günlük duşa gir ada çayı iç hurma ye son dk kadar diren ve normal dene 4 kiloya hatta 4100grama kadar özelde dahi Doğum yaptırıyorlar
Portakal01 Bebekiimm123 çok teşekkür ederim, squat da yapıyorum birkaç gündür ara ara. İnşallah gelir yavrucuğum. Hiç böyle 40+ları göreceğim gelmezdi aklıma. Her sabah gidiyorum nst ye bakalım yarın ne olacak
Portakal01 Bebekiimm123 doktorum ilk doğumda 3700ün üstünde olursa anneyi çok zorluyor, doğum başlasa bile kafası kanala inmeyebilir yine sezaryene alabiliriz o anda dedi. Normal doğum yapamicam galiba bu gidişle🥺
Canoglum001 Gzdecuneyt dun gece oldum.suan iyiyim ama cok şükür.fazla agrim olmadi.2.sezeryan bu.agri kesicilerle hallettik
Bebekiimm123 Sabina03 aynı şekildeydim canım önceden erkenden gelecek korkumuz vardı birde kilo almıyordu şimdi ise gelmiyor birde hızlıca kilo alıyor korkuyorum sırf kilodan ötürü Allah korusun sezeryan olursam diye 😢
Portakal01 haziransekiz squat çok düzenli yapmadım sadece son 3 günde , günde 20-30 tane yaptım. 10 tanesi arka arkaya. Diğerlerini başka sefer yaptım
Zehra5834 Sabina03 Deryarslan bende 38+3 hamile olduğumu bile unutuyorum bazen 😔 bian önce gelse sağlıkla
Zeymen Bende 38+3 ama gelesi yok ağrımda pek yok arada çok hafif oluyor nts de sancıda yok hele sucsklar mahvefidiyor sudan cıkmıyorum duş almaktan sıkıldım sağlıcakla doğuralım inşallah hanımlar :(
Ozderr Sabina03 38+5 sıfır açıklık 🤦🏻♀️ İlişki dısında hersyi denedim ne nişan ne su hiçbir belirti yok. Doktor çatı muayenesinden sonra kanaman olur dedi o da olmadı 🤷🏼♀️ Belden çok sıkıntı cekiyorum nefesim kesiliyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorm 🥴
Eddacan Portakal01 yürüyüşün gerçekten etkisi var demekki benim ablam aşırı yürüyordu 38+2 de suyu gelmesiyle tercihen sezeryan oldu. Bende yaklaşık iki üç aydır istisnasız herhün yürüyorm ama 40-50 dk yı geçirmiyorum ama 38+4 oldum gelen giden yok yarından itibaren yürüyüşü ili saate çıkarayım bence
Rhk0158 Bende 40+3 oldum kızım kanalda ama , açıklığım yokmuş bugün baktırdık NST de sancımda çıkıyor ama tık yok, cuma günü çağırdı sezeryan olmak zorunda kalcam diye korkuyorum;((