Tale7 Arkadaşlar merhaba.12 haftalıl gebeyim ama gebeliğimin başından beri kasık ağrım var sanırım rahim kasılmaları.Bu durumu yaşayan var mı?
Zehralismail Tale7 bende 9. Haftamda ağrı şikayetiyle gittim dr a. Daha önce de düşük yaşadığım için korkuyodum. Dr kasılmaların var çok fazla hemde dedi. Serum takıldı 2 tane. Toparladım hemen. Ve progestana başladık.
Zhlcnr Var canım kasılma 9 haftada basladı ben çok hıssetmesemde ultrasyında gördü doktor duan 36 haftam bıttı ogunden bugune geldım 28 haftada o kasılmalar Rahmi kısalttı ılac kullanmaya basladım
Tale7 Zhlcnr benim daha 12 hafta ama.progestan fitilden başka bişey vermiolar.endişeleniorum düşük yapıcam diye.çok sık var çünkü kasılma.sanki adet olucakmışım gibi
Tale7 Zehralismail sen kasılmaları hissetmiomuşsun ne güzel.ben sürekli ağrı olarak hissediorum.Kasılmaları kaç haftalık anladı doktor
Zehralismail Tale7 işte bende ağrı olarak hissetiğim için gittim. Çok ağrım vardı. 9. Haftamdı işte. Şuan 14+3 üm. Çok şükür
Tale7 Zehralismail benim gebeliğimi öğrendiğim günden beri ağrım var.Ama dediğim gibi progestan fitil dışında hiç bişey vermediler.