Minaamina Kızlar bende pko var ve kilomda var bebek düşünüyoruz doktorum kilo vermemi söyledi ve glifor yazdı kilo vermeyede yardımcı oluyormuş. Bu ilacı kullanıp kilo veren yada hamile kalan pko’lu varmıı ?
Oykuuu Minaamina 12 kilo verdim ama sabah iki lokma ye hapı iç kahvaltına devam et yemekten sonra içince işe yaramıyor bu arada hamile kaldım
seymakumatarnsf Minaamina Canim bende Glifor kullandim daha once ve mucize gibi geldi bana. Cok kiloluydum ve bogazima cok duskundum. Bana kilo verdirdi🤩
Ascvk Minaamina canım bende de pko var ve doktorum kilo vermeden çok zor demişti çok şükür sıkı bi diyet yaptım 17 kg verdim ve oğlum bize sürpriz yaptı eşim istemezken hamile kalmışım ve doğru düzgün adet olmuyordum ben kullandığım üç ilacım vardı insülin direncim de vardı benim
Oykuuu Zaten ilacı içince böyle sık sık acıkıp içini geçmiyor diyet yapmadım ama çalıştığım için hareket halindeydim
Minaamina @seymakumatarnsf Oykuuu umarım bende de aynı etkiyi gösterir çokk sağolun cevaplarınız için 🙏🏼 peki kaç ayda ne kadar kilo verdiniz birde ben doktora sormayı unuttum hergün aynı saatte mi içmek gerekiyor ilacı