29 haftalık gebeyim. 22 haftada detaylı ultrasonda kafa büyüklüğü çıktı. Perinatolojiye gittim orda da suyum fazla, kalbinde problem çıktı. Apartopar beni çocuk kardiyolojisi olan bir hastaneye sevk ettiler. Doğduğunda yaşamaz ölür, Bir ihtimal yaşasa bile hemen kalp ameliyatı olması gerekiyor dediler. Kordosentez yaptılar sonlandırabiliriz ister misin diye sordular. Hayır ben doğuracağım dedim yüce rabbim verdi sebebi ben olmuyum istedim. Ve kordosentez sonucu yanı genetik test sonucu temiz geldi. Bunun haricinde hem çocuk kardiyolojisine gittim anne karnında ki bebeğimin kalbine baktırdım. Kalbinde hiç bir problem yok Allah’a binlerce kez şükürler olsun hemde Prof bir perinatoloji doktoruna gittim oda aynısını söyledi. Gebeliğimin en güzel zamanları göz yaşı içinde geçti. Şimdi herley yolunda şükür ki. Sadece tevekkül ettim rabbime sığındım. Seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadığım içim yazıyorum. Hiç bir postta yorum yazmadım ama senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım ve şu an ki yaşadıklarım aklıma geldi. Tek bir doktorla kalmayın bir doktor kalbi hasta alabiliriz dedi iki doktor hiç birşeyi yok dedi. Takdir sizin tabi ki.