LinaPrenses Aynan bende esimi izinli olmasini bekliyrum insllah ona yaptrcam benm 1grm sey kaldrck halm yok😒
Kahraman35 melegin-annesi ben de yıkadım ütüledim bi çantaya koymak kaldı. Düşününce daha çok iş var gibi geliyor bi kaç eksik de var.😥 Temizlikçi alacağım inşallah. Halılar da yıkamaya gidecek. 🙃🙃 bizim kızımız olacak inşallah. Sağlıkla gelsinler de. 😍😍
Betusunannsi Ben de kizimi bekliyorum 35+4 😍 ben dalan roxy cicek kokusu ile yikadim. Cok memnun kaldim. Kisa porgramda yikadim. Bir de extra durulama yaptirdim. Hepsini utuledim ama canim çıktı. Hem sicak hem minik minik baya uzun sürüyor. Valiz hazirlamam gerekiyor ama valizin temizligine guvenemedim.oncelikle bir hurca koyacagim. Sonra valize 💃🏻 Bir tek market alisverisi kaldı. Kizlar dogum iznine ayrilip ilk maasini alabilen var mi?
mk123 Betusunannsi birsy sormak istiyorum bendr bebek kıyafetleri icin roxy dalan aldim, bana bu makinaya atılmaz elde yikamak icin kullanilir, makinaya atarsan sabun tozu oldugu icin durulama yapmio kalintilar kaliomus, siz nasil yikadinz acaba
melegin-annesi Betusunannsi ay nasıl da güzel kokuyorlardır şimdi 🥰 ütüleme kısmı minik minnak oldukları için biraz zahmetli oluyor ama olsun o bile zevk veriyordur Emin’im ki 😇☺️
Ahmetefe melegin-annesi ayyyy ben daha alışveriş yapmadım ki yıkama ütü valiz hazırlama var oooo oooooo çok işim var çokkkkk doğurdum doğuracam daha bir eşyası bile hazır değil 🙈🤭🤭🤭
melegin-annesi Ahmetefe bence hemen başlamalısın canım yavaş yavaş yapmak daha keyifli olur stres yapmadan
erda melegin-annesi bizim doğum 3 temmuz görünüyor ama haziranda gelir diye düşünüyoruz 38+0 oldum o yüzden tüm kıyafetleri yıkandı yerleşti roxy ve dalan granül sabun ile yıkadık yumuşatıcı ya da kokulu bir şey kullanmadık herşeyi hazır sadece hastane çantasına bir kaç şey ekleyeceğim
melegin-annesi erda granül sabunların has özel kokuları var zaten ama sıvı deterjanlarda yok ben de biraz güzel koksun diye dalin hassas ciltler için yumuşatıcı kullandım biraz😇
melegin-annesi Ezgi1989 taşlı ve renkli olanları elde yıkadım sorun olmasın diye beyazları ve açık renkli olanları da kısa programda ön yıkama olmadan 30 derecede yıkadım sıkma için de 800 devir yaptım ( 800 ün üstü çok kırıştırıyor )
Ahmetefe melegin-annesi bende bi an önce yapmak istiyorum ama kaynanamların yanında kalıyorum o yüzden yapamadım
melegin-annesi Tugraveannesi zaten iki gümde yıkama işlerini bitirirsin önemli olan herşeyi hazır olması 😇 Rabbim yardımcımız olsun 💙
melegin-annesi Dorukunannesi95 amiiinnn canım İnan en güzel kısım bu olsa gerek yoruluyorsun ama hiç şikayet etmiyorsun 🥰