melegin-annesi Evet Temmuz anneleri çantalar hazırlanıyor mu kıyafetler yıkandı mı 🥰💙 biz bugün bütün bu işleri yaptık oğlumla 💙👶🏻
Nergis34 melegin-annesi bizimde yıkandı hazırlandı ama hala eksiklerimizz war son 30 günümüz kaldı inş oğlumuzu kucagimiza almaya
melegin-annesi Cankusssssss ooooo maşallahhh ben geç kalmışım demek ki 😇 Sağlıcakla giymeyi nasip etsin Rabbim😇
zynp1512 Bizim çantamız kenarda bekliyor bende oğluşumu bekliyorum sabırla aynı bedende son sayılı günler bu günleri aricağımı düşünüyorum
melegin-annesi zynp1512 Temmuz annelerinin nerdeyse %80 i oğluş bekliyor tabi ben de dahil 🥰 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 💙
Pregnantmom Elena4 roxy dalan granül sabun deterjan aldım bebekler icin icerik olarak en temizlerinden biri 🥰
Pdr Son 21 gün heyecanla bekliyoruz, bebek eşyası çantası hersey hazır. Evimi de temizlettim doğum iznine ayrıldım şimdilik sadece dinlenme ve bol yürüyüş düşünüyorum 🙂
melegin-annesi Elena4 kokusu parfüm olmadığı için pek yok ama yanında dalin yumuşatıcı ekledim şuan ev misler girdi kokuyor 🥰
Nergis34 Elena4 bende onunla yikadim walla ben çok beğendim canim miş gibi kokuyo dolapii açıyorum hala aynı kokusu
Ezgi1989 melegin-annesi kaç derece de yıkadınız normal programda mı elde yıkama programnda mı kısa programda mı ön yıkama yptnz mı bide taşlı kıyafetleri var ben diyorum az sıktırma yapim yardmcı olurmusunuz