Toprak01 Dnznrgz doğumuma bir hafta kaldı hiçbir zaman randevu saatinde alınmadım randevuya bir buçuk iki saati buluyor sizin drunuz kim
Dnznrgz Ben ilk kez gittim bugün Bayram bukana devam edermiyim bilmiyorum normalde Selçuk gürbüz düşünmüştüm randevusu yoktu onun hastalari 1 saati geçmişti randevulari sizin doktorunuz kim
Toprak01 Dnznrgz nezihi Kurdoğlu benim drum drdan çok memnunum ama aşırı yoğun ve son zamanlarda muayne çok kısa sürüyor ve muayne odasındayken başka hasta alıyor odaya yoğunluktan dolayı sona yaklaştığım için değiştiremiyorum ben
Dnznrgz Toprak01 insanın içi rahatta etmez öyle olunca benimde önümde 2 hafta var karar vermem için ikili test icin tekrar gitmem gerekecek ayni yere mi gitsem başka hastane mi kararsiz kaldim
Dnznrgz Damla01 ben Selçuk bey ve Celal beyi yogun sanıyordum cuma aramıştım randevu için sadece 3 doktorun vardi Yasemin hanim Bayram bey birde ismini tam hatirlamadigim bir doktor daha
Damla01 Dnznrgz Bende telefonda randevu alamamistim hastaneye birebir gittim 18.30 a almistim ilk gidisimde. Sonra zaten kendisi size randevu veriyor. Gittiginizde sistemde cikiyor. Tekrar aramak zorunda kalmiyorsunuz.