PnrGg merhaba canim.4 gun once paylasmissin bu postu.beslenmelere bakiyorfum simdi gordum kusura bakma😊
Oncelikle tedirgin olma.bu haftada bebeyinin kilosu az da ola bilir cok da ola bilir.erken haftalar sayilir bunlar.18+3de 290 qramdi bizim bebek
Ultrasionsa 20 haftalik diye gosdermisdi.ilerde gediyordu..24+4ken gitdim renkliye girdim.23+3diye geldi malasef.ayrica bebeyimin kilosu 23 haftalik diye gosderdi😔10 gun gerideydi karin cevresi ve kilosu 561 qramdi. Ne yazikki yememe ragmen bebeyim 4 hafta icerisinde bebeyim sadece 270 qram almisdi...doktor beni 2 hafta sonrasina kontrole cagirdi geri olduyu icin gelisime bakmak icin.ve ben artik ultrasion olcumleri ile goturuyordum.adetimden 10 gun geriydi 1 haftada geriler vardi yalniz kafasi her zaman uyumulu oldu hatta onde oldu bebeyin.2 hafta beklemedim.1 hafta bekleidm.ve gitdim.kendi hesabimda 25 haftalik hesablamisdim usga gore adete gore 26+2 sayilirdim ama
Ultrasiona gore bebeyim kilosu 25+5 gosferdi kalanlarisa 26+6😁1 haftada cok iyi beslenmistim.bebeyim 900 qram geldidoktor cok iyi almis dedi masallah.1 haftaya 340 qram.senin haftandaysa ne yazikki hic o qrami almamisdi.yani sonlara grlince artis aliyo.simdi 31 haftalik hamileyim.28 yken 2100 qramdi bebeyim
Oyle hizla aliyorlarki sona dogru merak etme.ve sjmdiden takma sunu kafana be kuzum.2kilo bile olsun sagliklo olsun annesi hic uzme kendini.senin bebeyinin kilosu neredeyse 2600-3kilo falan ola bilicek merak etmr😊iyi bi normal kilo.simdiden takma boyle.ye ic beslenmene devam et.sut yogurt bunlar iyi grliyo yatmazdan once tuket sunlari alicak mutlaka