RoyaMeryem Merhaba,kızlar. Ben 35+4 hamileyim, bazen adet sancisi oluyor,cok kısa sürüyor. Başqa hiç agrım yok. İlk bebeginiz kaçıncı haftada doğdu?
Katiyeeee RoyaMeryem adet sancısı gıbı sancım oluyor ama duzensız ve kısa suruyor su gelmesı veya nısanda soz konusu değil gecen hafta catı muanesı yaptı 0 acıklıktı dun catı muanesı yapmayalım hersey guzel persembe tam 40 haftalık oluyorum o zaman yaparız dedı beklıyoruz 😤
[silindi] sdnroztv bende bugün 38+4 oldm. Öncesinde bi belirtiniz varmıydı? Benimde adet sancısı gibi gelip gidiyor ama düzensiz.nişanda gelmedi
Belinayece 40+0 da doğdu şuan ikinci hamileligim acaba erken mi olur yoksa 40. Haftada mi diye düşüncelere dalmaya başladım bende 🤦
AygyulSina [silindi] hic belirtim yoktu sabah kalktim hastaneye kontrole gittik eve geldik aksam dus aldim oyle oturuyodum hafif sancim geldi sonra artikdan suyum patladi
[silindi] Zumra04 bian önce düzene girsin ve gelsin istiyorum. Sancı gelince insan sevinir mi ben seviniyorum ama boş çıkıyor😂
Zumra04 [silindi] Anlıyorum sızı ben suan 34deyım ıkıncı gebelıgım bıran once gelsn dıyorum havalar sıcak uyuyamıyırum karnımız buyudukce sanırım agırlasıyoruz ondan sanırım Rabbım bıran once kucagımıza almayı nasıp etsn🤗🤲