Gzrilknur SevgiMehmetAli bennn🙋♀️ 30 günde bir olduğum için. Haftaya pazartesi adet olmam lazım. Ama 28 günü hesaplıyorum. Bu cumaya denk geliyor. O yüzden sabırsızlıkla bekliyorum. Dayanamıyorum. Ama testte yapmadım 🥴
Rabia83 SevgiMehmetAli ben de 20 sini bekliyorum cnm Şubat ayında bi düştüğüm oldu hiç korunmadık demek zamanı varmış dedik Bakalım bu ay ne olacak 🤗
Mrlbrk SevgiMehmetAli Bende 25 ni bekliyorum ama cumaya kadar olmazsam cuma test yapmayi düsnuyorum 😅
Nazoliii SevgiMehmetAli mesaji 21 hazirani bekleyenler olarak gördüm 🙈 21 hazirani 2. Kızıma kavuşmak icin bekliyorum o gün hepinizde dualarimda olacaksınız insallah ben dogumdan ciktigimda sizde gebelik haberlerinizi alirsiniz 🤗 bende sizlerden alirim bi dua 💎
DiplomaliEvHanimi Bende yarini bekliyorum nisan 12de kurtaj oldum bebeğimin kalb durdu 9haftalikken ins vardir belirtim cok
Rabia83 SevgiMehmetAli inşallah kuzum rabbim anne olmak isteyen herkeslere nasip etsin inşallah 🙏🏻 İnşallah yavrularımız bizi bekler şefaatçimiz olur 🙏🏻
Tazecikannecik Ben 21 haziranı beklemedim. Pazar günü gittim kan verdim gebelik çıktı 😊 inşallah senin de çıkar
Gzrilknur Deletedmom00170 olsa da olmasa da edeceğim. Ediyorum da 😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allah olmayn canlara versin inşallah 🙏