GizemAKaya IzmirDeniz canım dogum ucreti 4150 dedı bize ama ben oda suslemesı ve fotoğrafcı sormadım sne sordun mu
IzmirDeniz GizemAKaya yok canım bende daha sormadım ama içinde dahil diye biliyorum. Oda süslemesi loğusa şerbeti hazırlanıyor fotoğrafçı dahil sanki 17sinde randevum var o zaman sorayım. Senin erkense sen sorar mısın
GizemAKaya IzmirDeniz benımde 23 ünde haberlelım bakalım bende öle bısey duymustum ama paket halınde ıcınde dıye ama emın olalım
IzmirDeniz GizemAKaya darısı başına canım az kaldı sıcaklar dayanılmaz ama napalım az kaldı diye diye motive ediyorum kendimi 😂😅
GizemAKaya IzmirDeniz amin canım benım aynen senın daha zordur sımdı ama napalım dayancaz bebeğimizin için ☺️
MrsG GizemAKaya Hastane ücreti 3100 diye biliyorum ama ayrıca Dr alacak mı onu sormadık hiç. Hastaneye de zam geleceğini okudum forumdan ama ne kadar olur bilmiyorum 🤷🏼♀️
Dryl Rmzye doktorumu değiştireceğim bende. Medical park ta bir doktor önerdi arkadaşım. İki bebeği de orda doğdu. Çok memnunmuş. Ancak fiyatları merak ediyorum. Çok pahalı olduğu söyleniyor. Ama rakam veren görmedim hiç.
Tamam Gizest kaç aydır mı?5-6 yıldır doktorum arada 2 yıl gitmedim.6 keZ ameliyatımı yaptı :( son 1 yılda 5 ameliyat oldum kendisinde doğum ile 6 edecek 😢
Gizest Tamam niye eski fiyattan doğuma almıyor da zamlı fiyatı uyguluyor sizin gibi daimi hastasına bazen bu doktorları anlayamıyorum doğrusu🙄 yine de bı konuşun derim ben
Tamam Gizest doktorla pazarlık olmaz ki!O biliyor zaten 1 yılda bana kaç doğum yaptırdığını,kendisi ne derse o artık
berguzar1987 Benim doktorum ismail mete itil çok iyi biri kendisi ege üniversitesi kadın doğumun bölüm başkanı muayenehanesi alsancakta alsancağa gidiyorum