RabiaYusuf Kizlaarr merhabaa.. ben 19 haftaligim ❤️ Bebegimi halaa hissetmiyorum ve cok heycanliyimm hissetmeye baslayinca ne tepki vercem nasil olcak felan diye😍❤️ Merakla bekliyorum.. siz kac haftalikken hissettiniz bide ne tepki verdiniiz?
Beklenenan RabiaYusuf genelde 20 den sonra hissediliyor canim. Biz de 24 hafta olduk her gün sagolsun paşam yerinde durmuyor eksikliğini hic hissettirmiyor 😅 ilk baslarda seyirme gibi oluyor pıt pıt cok minnak bisey sonra tabi daha da hissediyorsun
Kvrckanne RabiaYusuf ben tam 19 +0 da hissettim sandım kalbim yerinden çıkacak o kadar değişik ve güzel bi duygu anlatamam en kısa zamanda sizde yaşarsınız inşallah 🤗
Canoglumbenm RabiaYusuf 19 haftada seyirme gibi hissettim. 25 den sonrada net olarak tekmeleri hissettim
Fasulyemmm RabiaYusuf Ben 16+5 ken hissettim ve şuanda 17+4 üm daha yeni alıştım her hareket ettiğinde içim bi kötü oluyordu. Gece uyurken iki kez sağ tarafıma toplandı yumruk gibi oldu. Çok güzel bir duygu ❤️
RabiaYusuf Beklenenan yaa hadi yaaa 😍😍 ayy insaAllah bende bir an once hissederim resmen gün sayıyorum 20 haftalik olayiimm diye
Fasulyemmm RabiaYusuf evet ilk gebelik ve hissedilmeyecek gibi bir şeyde değil. Bildiğin hareketi hissediyorsun içinde balık kıpırdıyor gibi 😁
Biryabanci1 RabiaYusuf Canım 16+2 iken hissetmeye başladım ilk duyunca bi şaşırıyorsun 😅 Hani doğrumu diye nefes bile almıyorsun 😂 şuan 18+3 üm 2 gündür bildiğin vuruyor 😅 Pıt Pıt diye öyle büyük bi hareket değil yani direk öyle hareket etmiyo😅
yigitmom_ RabiaYusuf 17 haftalık hamileyim ve her zaman sol kasigimda sertleşme sisme oluyordu bebek olduğunu biliyordum ama hareket yoktu bugun sirt üstü uzaninca 3 defa kasiktan gobek deligime dogru kayip kendini kuru ediyordu oyle hissettim 😍
Seda05 RabiaYusuf benim ilk gebeliğim 20+1 de hissettim 😊 akşam üstü 4 buçuk civarı falandı. Ve ozaman afedersiniz iki tane çikolata yemiştim ve ozaman hareket etmişti. Biraz tuhaf olmuştum bidaha almıştım. Şimdi 25 haftalık olduk bile kızımla ❤️
RabiaYusuf Seda05 yaaa bende cikolata yiyim dicem ama yasak maalesef 😞❤️ Bakalim nasil hissedicem cok ama cokk merak ediyorum suan seyirme bile yok bende cunku..
EAK RabiaYusuf ben 16dayken falan hareket ettiğini hissediyordum balık gibi içimde kıvrılan bişi vardı.19 oldum çok net hissediyorum şu an tekme falan.
Seda05 RabiaYusuf hiç sıkma canını canım başladıkları zaman durmuyo bidaha istesende 😂 eli kulağındadır 😍