38+3 doktorda muanem var çatal muane için..acayip derece korkuyorum çünkü ilk gebeliğim ve hiçbişe bilmiyorum..eşimde o kadar yoğun çalışıyor ki ısrar ediyorum ama gelemiyor..tabi bana öyle diyormuş..9 da olan randevumu 11 e almış ve bana süpriz yapmak istemiş..tabi arkadaşları dükkanın anahtarını unutmasaydı yanımda olacaktı..Benım ise iki gün önceden acayip belim ağrıyo resmen ağrısa dayanamıyorum..tabi ben bunun karnım büyüdüğü için ağrım olduğunu sanıyorum..Eşim gitti ve ben tek başıma doktora gittim..muane olmadan nts çektirdim ve doktorun yanına gittim..Nts ye bakınca doktor %100 sancın var birşey hissetmiyor musun dedi hayır dedim benı muane etti 4 cm açılmam var ve yanımda kimsecikler yok..O gün dua ettim Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın çok zormuş..sancı hissetmediğim için suni sancı taktılar suyumu ptlattılar...suyumu ptlatınca açılmam 7 cm oldu..saat 12.15 olmuştu ve dayanılmaz sancım vardı..ebe geldi tekrar muane 9 cm olmuş..doğum haneye aldılar..çatala çıktım 12.30 da ıkı kere ıkındım ve paşam artık kucağımdaydı..İlk sorduğum soru o iyi mi oldu..oğlum 4 yasında ve ben 2.5 aylık hamileyim..rabbim kimsenin evinden çocuk neşesını eksik etmesin..kimsenin kucağını boş bırakmasın..