Sebnem_mehdizade Merhaba ben 4gun önce kan testinde 126cikmisdi şimdi bu gün yine verdim 2014cikti amma bebek gozukmuyo (((((neden ola bilir?????
NihanMine Sebnem_mehdizade duruma göre değişiyor o ama henüz erken bebek için anca kese görülebilir belki bu değerlerde ben 3853 de bile sadece keseyi gördüm
Beyzakvrkk Sebnem_mehdizade bende keseyi bile 4500 lerde gördüm gayet normal keseyi görememeniz bebeği görmek için henüz erken
annevebebek17 Sebnem_mehdizade adetiniz kaç gun gecikti acele etmeyin derim hic belli olmaz bugun gözükmeyen yarın gözükür.. Bendede kese icinde bebegi goremeyen doktor ertesi gun kendi doktorum kesenin icinde bebegi gösterdi olabiliyor canim uzme canını.
NihanMine Sebnem_mehdizade canım olabilir işte bu çok normal geç döllenme yaşamış olabilirsin kese 4-5 hafta arası genelde belli oluyor ama kişiye göre de değişiyor ben bebeği 6+5 haftada gördüm ve duydum o yüzden acele etme biliyorum çok zor beklemek ama içimi ferah tut 🥰
Sebnem_mehdizade annevebebek17 benim adetim düzenli deyil(amma yumurtlama günüm 28mayisda olduğunu biliyorum(
Sevgibhr Sebnem_mehdizade canim bisiy sorabilirmiyim 28 mayis ovulasyonla mi takip ettin acaba ve en erken adete kac gun kala ya da adet zamanimi ogrendinz acaba ilk degerinzi
Sevgibhr Sebnem_mehdizade ben cok erken yaptrdim kan testimi heralde ya kafam karisti benim yumurtlma gunum 9 haziran 10hazranda catladi dun gece test verdim 0.7 cok erken verdim heralde testi ya adetime 6 gun var tesekkederm canim bu arada ins saglikla kucagina alirsin
Sevgibhr Sebnem_mehdizade ins canim artik umutsuzum sanki😔 ilk kanda ve idrarda nezamn cikti sizin acaba silikte olsa bn o silik czgyi bile hic goremedim