Merveliyy Kızlar böyle bir şeyle karşılaşan var mı bugün doktor bebeğinin böbreğinin biri genişliyor dedi böbrek büyümesi varmış doğumdan sonra bakılabilirmiş korkma dedi ama yine de korktum 😟 başına böyle bir şey gelen varsa yazsın lütfen
CicekGirayBysl Merveliyy benim oğlumun böbrekler genişlemesi var takip ediliyor. Kaç haftalıksın ve kaç mm dedi böbreklerine 8 aylık bebekte 15mm üstünde olursa tedirginlik durumun artabilir ama altında ise korkma ben de çok üzüldüm 4 hastAneye gittim. Şuan rahatım ama Doğumdan sonra düzelebileceğini hatta anne karnında da küçülme yaşanabileceğini söyledi. Geçen ay bi kaç mm küçülmüştü. 1 Temmuz’da da ayrıntılı usg yapılacak tekrardan.
uhuddd Merveliyy benimde bebegimde var ama dün muayene oldum kendş doktorum genişlee durmus korkma doğduktan sonra ultrasonla bakılır denildi ama benimde sağ bönregimde genişleme oldu20.haftamda stent falan takıldı benden kaynaklanan bi durum muş bu zaten erkek bebeklerin kş bşraz daha geniş oluyormus kız bebege göre şuan 34haftalıgım
Handaan Merveliyy canim bendede olmuştu şükür geçti şimdi 37 olduk özellikle erkek bebeklerde çok oluyor
Merveliyy CicekGirayBysl 34. Haftaya gireceğim yaaa kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ama inşaallah doğumdan sonra geçer 🙏 doğumdan 3 gün sonra çocuk doktoruna götürmek gerekiyormuş
CicekGirayBysl Merveliyy aynen ucu şişmiş olabilir idrarını rahat yapamıyordur o yüzden olabilir dedi. Saolsun doktorlar felaket tellalı olmadılar. Doğumdan sonra düzeleceği gibi en kötü ihtimalle sünnette düzelir dedi
Merveliyy CicekGirayBysl canım bebeğim ya😒 duyduğum da ilk panikledim ama sağolsun doktorum sakinleştirdi 🙏 kızımda da vardı aynısı dedi, benim bebeğim de erkek bakalım geçer inşaallah
Merveliyy uhuddd ben de aynı 34 haftalığım bugün söyledi bana inşaallah bir sonrakine gittiğim de benimki de düzelmiş olur
Merveliyy uhuddd ben de yoktu o haftalarda söylemedi doktorum 33 fen sonra söyledi stres de etkiliyor mu acaba
Handaan Merveliyy yok canim stres yapma benimde öyleydi 2 hafta sonra gittim şükür düzeldi dedi doktorum ayrıca idrar ürettiği için ilklerde genişleme oluyormuş düzene girince de düzeliyormuş doktorum öyle demişti bir çok gebelikte öyle oluyormuş
uhuddd Merveliyy hersey olabilir cünkü biz be hissedersek bebekde onu hissediyor yada ne yasarsak bebekde onu yasıyor mesela kullandığınuz yemek tuzunu değiştirin ya kaya tuzu kullanın yada himalaya tuzu onların bile cok etkisi var bol su için