Kbradmrdg Bebek2019 bebeğin önde olması erken Doğum olacağı anlamına gelmiyor maalesef benim de oğlum 1 hafta önde ama gününe göre hesaplanıyor 😊
Bebek2019 Kbradmrdg canım hesabıma göre Eylül’ün 14 tahmini doğum tarihi ama dün doktor dedi Ağustos’un sonu Eylül’ün başı tahmini doğum tarihi o aralar yani
Kbradmrdg Bebek2019 38. Hafta da gelebiliyorlar ya onu kasdetmiştir canım benim günüm 27 Temmuz da doluyor mesela 13 temmuzdan sonra heran gelebilir dedi ama bunun bebeğin kilosunun önde olmasıyla alakası yok☺️ Sağlıklı doğumlar İnşAllah 🙏🏻
Kbryldrmr SemaSalihh benimde 68 gün kaldı oğluma kavuşmama. 2 ay kaldı bazen çok uzun geliyo geçmicek gibi bazen diyorum ne kadar az kaldı nasıl yetişçem
SemaSalihh Kbryldrmr bazen daha çok var diyoruz bazense ne kadar az kalmış ama hesabıma göre ben bir hafta sonra Sekiz aylık olacağım sonrasında dokuz yani bir ay kaldı ama 61 günüm kaldı aslında bunu çözemiyorum 🤷♀️
Kbryldrmr SemaSalihh hesap işlerine hiç girmiyorum 😂 son günüm 24 ağustos dedi doktor o günü bekliyorum sade 😂
Bebek2019 Kbradmrdg sağol canım herkese inşallah benimki böyle şeyde var Doğum hep suni sancila oluyor iki tane oğlum ikiside 40haftaya bitirdik sonra suni sancıla Doğum yaptım