Bellabells Hanımlar ben yan yatamıyorum.bu oğluşum beni yan yatırmıyor.ne zaman yan yatsam sırt üstü uzanana kadar tekme atıyor.sebebi ne olabilir ? Normal mi ? tabi sırt üstü yatarken nefesim daralıyor.nasıl yatacağımı şaşırdım valla.
theo Bellabells yan yattığında kan akışı düzeldiği icin tekma atıyor, keyfi yerinde yani rahatsız olduğu için değil
EAK Bellabells normal canım çünkü yan yattığında bebeğin kan basıncı düzenleniyor ve o da sağlıklı her bebek gibi kuduruyor 😀 sırt üstü yatmamaya çalış bırak tepinsin sonra alışıyosun 😀
Sevdaliza Kaç haftalıksın canım? 25inci haftama kadar bırak sırt üstü yatmayı yüz üstü yattım hep şuan 33+5 im sırt üstü yatsam bile ağrılar şiddetleniyor mecburen yan yatıyorsun
Bellabells EAK theo ben de rahatsız olduğuna yordum genelde.bundan sonra yan yatayım bari.sırt üstü yatılmıyor 🙈
Askkokuluyavrum Bellabells yan yattığında kan akışı hızlanıyor bu yüzden bebek hareketi hissedemedigkn zaman sol tarafa uzan diyor doktorlarımız
SalihaSomuncu5 Bellabells benimkide tam tersi sirtustu yatinca cok hareketleniyor. Yan yatinca daha iyi sakinliyor sanki. 25im bende. Sagimada yatamiyorum bobrek buyumem var diye sadece sola yatmakta cok zor allah kolaylik versin hepimize