Hulyalp ays_feride konya egitim arastirmada sibel hanim var perinatalog o iyi. Maddi imkan varsa da ahmet basaran. Ali acar falan var
Haribo42 ays_feride orayi bilmiyorm ama tipta kuzenim yaptirmis 50 tl ye profesormus cokta memnun kalmis
Unzile31 Meram tıpta yaptırdım ben beş on dakika baktı ağzı burnu midesi bağırsağı mesanesi de şu tamam bitti dedi nasıl detaylı ultrasondu anlamadım ilk gebeliğimde de devlette yaptırdım detaylıyı uzun süre bakıp herşeyini kağıda not etmişti bütün organlarını çaplarını falan
ays_feride @Hulyalp teşekkür ederim , ya ben nasıl randevu alacağımı bilemedim direk kendisinden alamıyorum sanırım , ilk bir doktora muayane olup mu, o yönlendirecek
Hulyalp ays_feride gidip sabahtan once ordaki cihazdan sira al canim netten alinmiyor evet. Surekli gidiceksen ordan bi doktora once muayene ol o gerek gorurse seni yolluyor perinataloga. takip yeri var sibel hanimin odasinin karsisinda ordan giris yaptiricaksin canim kucuk bir gebelik emzirme egitimi veriyorlar sonra kilo tansiyon olcup sana kagit veriyolar. Siran gelince sibel hanimin yanina girebilirsin.
ays_feride @Haribo42 teşekkür ederim canım zahmet olmazsa kuzenine sorabilir misin doktorun ismini ve nasıl randevu almam gerektiğini direk arabileceğim bir numarası falan var mı ,
Haribo42 ays_feride Demet Aydoğdu Kıreşi Canim doktorun ismi bu nasil randevu alindigini bilmiyorum ama onu hastaneyi arayip ogrenebilirsin
ays_feride @Unzile31 teşekkürler canım memnun kaldığın doktorun ismini hatırlıyor musun ve de süreç nasıl oldu ilk kontrol sonra mı detaylı çekiliyor
Unzile31 ays_feride Meram tıp fakültesindeki drlardan pek memnun kalmadım açıkçası çok gençler öğrenciler asistanlar bakıyor hep tecrübesizler sürekli yanlış teşhis koydular bana dış gebelik diyip yatırmak istediler mesela hastaneye beni şuan yedi aylık hamileyim düşünün yani Bir de odaya yedi seki hasta birden alıyorlar çok kötü ama Meram araştırmaya gittim iki defa sıtkı diye bi dr vardı yaşlı deneyimli güleryüzlü bi adamdı ümmügülsüm diye bi dr da arkadaşlarım gitti ona da çok iyi dalan dediler
ays_feride @Unzile31 anladım canım , ben normalde medicana da rengin hanıma gidiyorum, sadece detaylıyı devlette yaptırmak istedim o yüzden araştırıyorum. Detaylı için de sibel hanımı tavsiye ettiler bölümü perinatoloji olduğu için.