Btl41 KukyFurMama anladım canım son adet tarihine göre 8 hafta olunca gidersin hem görüp hem kalp atışını duyarsın
TunarinAnnesi KukyFurMama kusura bakma tatlım görmemişim İnşAllah Hamileliğimizi bir geçiririz 😍🙏takvime göre bu gün 4+3 gösteriyo tam kesinleşmedi benimki 4gün regl geçti testde hayalet çizgi var 3gün bekleyip kan vericem İnşAllah 🙏
TunarinAnnesi KukyFurMama Her ikimizin ve tüm Annerlerin hamileliiyi Hayırlı olsun İnşAllah sağ salim evladımıZa kavuşalim hepimiz 🙏❤️
Minedy Aaaamaaaaann boşver onlar söylemezse söylemesin biz söyleriz sanaaaa 🎈 T E B R İ K L E R H A M İ L E S İ N 💃💃💚💛💚💛💚
KukyFurMama Minedy ayyy sağol canımm Allah razı olsun ♥️♥️♥️ Birilerinden duymak insanı rahatlatıyor sanki o kadar çok istiyormuşum da kendim hayali görüyormuşum sanıyorum hala 😂
KukyFurMama TunarinAnnesi ben de korkuyordum ama gerçekten kaçış yok. Birkaç gün önce silik çıktıysa şimdi tam belli olur. Bak benim yukarıda yüklediğim fotolara anlarsın 😚
Melekkkk35 KukyFurMama ay gozun aydin rabbim bize nasip etsin rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin
KukyFurMama Melekkkk35 Amin canım Allah razı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın başta da en kısa zamanda sana da nasip etsin 🙏♥️
NihanMine KukyFurMama yok canım Rabbim tamamına erdirsin görünen bir bebiş var inşallah düzenli ve güzel devam eder hayırlı olsun 🥰
MerveNural KukyFurMama cizgin masallah cok net saglikli bir gebelik gibi görünüyo 😊😊😊 hayirli olsun cizgin hayali bile degil