[silindi] Esrabrhkl halı terliği tarzında koydum canım havlu gibi kışlık değil ama yazlık da değil madamcoco da var annen haklı kan kaybedecez belki üşürüz çünkü ben de temmuz sonu gibi görünüyorum🤗
23Zumra Esrabrhkl bence hic gerek yok canim ne olucak hatta cok rahatsiz oluyorsan pembe bi orti ort altina dedikleri gibi 3 ay sadece giricek icine
Aysingeldiislerdegisti Esrabrhkl iki üç tane pembe kurdela al etrafına iki üç fiyonk tak bir iki çiçek işle felan mis gibi işte niye para vericen
BaharSefvan Esrabrhkl canm rengnden dolayı kafana taktıysan saçma bence. Ne gerek var illa kız olcak olcak die pembe almak şart değil yani boşa masraf.
Ozderr Esrabrhkl port bebe zaten eskide kaldı koy içine bebişi gitsin ne olacak canım 😊 haklılar yani o paraya bebegine baska bişey alırsın hem kim dikkat edecek rengine😌
Esrabrhkl Ozderr ay ne biliyim kız bende kararsız kaldım dur sorayim dedim Almam artık onu kullanırım. Lk 2 3 ay onu kullanirim Pusetimizde var buyuyup giderler ya :) amaaan biz zamaninda nasil büyümüşüz ya
Ozderr Esrabrhkl abimizin ablamızın eskileriyle büyüdük 😂 boşver seni bilen tanıyan insanlar öyle seyler için yargılamaz 😌
Asliyildirim Esrabrhkl alma canım yazık günah o paraya bebeğine başka güzel şeyler alırsın. Mavi olsun ne olacak ki. Zaten bebeklere renk ayrımı yapılması saçmalık. Boşver