Poyraz_yusuf Kızlar ayrıntılı ultrason nasıl oluyor bilgisi olsan anlatabilirmi 🙄 merak ediyorum ne kadar sürdü sorun oluyormu cinsiyeti değişen oldumu garip sorun yaşayanlar yazabilirmi 🙏👶💜
1ogrencianne Poyraz_yusuf canım ayrıntılı ultrasonu perinatolog yapıyor. ben araştırma hastanesinde yaptırdım. 40 dakika falan sürdü. Baştan sonra her yerini inceliyor aklına ne geliyorsa. Parmaklarına falan bile bakıyor. Benim cinsiyet belliydi ama tekrar tasdik etmişti erkek olduğunu 😊
ikicocuklubiranne Poyraz_yusuf her şeyini en ince detayına kadar gösteriyor bizim oğluş uyanmadı bir türlü 🙊 iki defa girdik toplamda 50 dk falan sürdü. Cinsiyetimiz belliydi tastiklendi 😊
Hllswm 1ogrencianne canım bende yaptırdım arastırma da bebek ters döndü göremedi 3 kere ultrson çektirdim 2 saat sürdü Rauf bey delirdi artık en sonunda döndü de baktı 😂
1ogrencianne Poyraz_yusuf elhamdulillah canım iyiydi inşaAllah seninki de güzel geçer heyecanlı bi durum 🙏🏻😍
Poyraz_yusuf 1ogrencianne 1ogrencianne inş iyi geçer bende çok heyecanlıyım inanki zaman geçmeyecek gibi geliyor 🙄 ve benim bebek erkek çevremdeki herkez hala kız diyor ayrıntılıda baktır diyorlar 🤣 sağlıklı olsun Ins 🙏👶
GulsahErdem Kizlar ben 24 haftalik hamileyim dun doktorum yoktu baska doktra gorundum ama ayrintili ultrason yapilmadi bu sorun olurmu 1 ay sonra kontrole gel dedi
ikicocuklubiranne GulsahErdem doktorunun daha önce seni bu konuda uyarması gerekiyordu yaptırmak isteyip istemeyeceğin konusunda
Poyraz_yusuf GulsahErdem canım bence senin gitmen lazm veya arayıp öğren bir an önce git ayrıntılıya.. bebek için önemliymiş sonuçta
Hllswm 1ogrencianne beni tanıyo artık bide hemşire oldugumu bildiği için iyi davranıyo sohbet muhabbet ede ede bitirdi sakindi baya cnm
1ogrencianne Poyraz_yusuf kız olduğunu nereden anlamışlar 😂 doktor erkek dediyse öyle çıkıyo ya bana görür görmez erkek demişti detylı da da erkek dedi 😂