Ssedaxx Kesinlikle önermiyorum. Kendisi bir an önce mesleği bırakmalı. Bu kadar işinden sıkılmış ve bir an önce iş bitsede kendimi dışarıya atsam diyen bir doktor görmedim. Mesleğini asla sevmiyor. Hamile olduğumu öğrendim ve 3 hafta boyunca kendisine muayeneye gittim. Düşük yapacağımı söyledi ve kanamam başladı. Daha sonra içeride parça kaldığını söyleyerek LOKAL kürtaj işlemi gerçekleştirdi. İlk hamileliğimde kürtaj yapılması zaten bir travma yaratırken bir doktor olarak lokali önermesi çok kısa sürecek zaten demesi çok korkunç ve acımasızcaydı. Asıl en acımasızca olan şey benim ilk günden beri DIŞ GEBELİK yaşıyor olmam ve bunu GÖREMEMESİYDİ. 2 ay süren bitmeyen bir kanamam vardı. Kendisi kürtajdan sonra kesinlikle kanaman bitmeli demekten başka bir öneride bulunmuyordu. Kendisine dış gebelik olabilir mi bende diye sorduğumda (düşünün ben şüphelenip soruyorum) mümkün değil öyle olsa görürdük bu zamana kadar kan değerlerinden anlardık dedi. O kadar muayene edip (hem ultrason hem de vajinal ultrason) benim dış gebelik yaşadığımı görememesi utanç verici. Bu da mesleğini sevmediğini, sadece para kazanmak için yaptığını ve hastalarını asla umursamadığını gösteriyor. Eğer ona muayene olmaya devam edip başka bir doktora gitmeseydim tüpüm patlayabilirdi veya iç kanamdan ölebilirdim. Kendisinin bu durumu görememesi nedeniyle 2.5 ay kanamam oldu. Tam 11 kez kan testi yaptırdım. Kesinlikle önermiyorum. Hayatımdaki en büyük travmalardan birisini yaşattı bana. Asla güven vermeyen, hastalarını saatlerce bekleten (uyuyakaldığı için), hemen işimi halledeyim diye aceleci davranıp hastalarını asla bildirmeyen bir insan kendisi. Bu kadar senedir Kadın Doğum Uzmanı olarak çalışıp 3 - 4 hafta boyunca muayene edip DIŞ GEBELİK yaşadığımı göremeyip üzerine bana kürtaj yapması UTANÇ verici.