Gkhn71 gLycn_ ben trendyoldan aliyorum surekli güzel indirimleri oluyor bebegimin ve benim bi çok ihtiyaçlarını aldim indirimleri takip ediyorum hepsi buradadanda bebek beşiğini aldim
gLycn_ Gkhn71 aldiklarini memnun kaldiklarini paylasir misin canim bizede fikir olsun insanin boyle alicam diyince aklina gelmiyor bisey 🙈♥️
Minik_Hanim Hamisanne ben o paketi 2 3 ay önce 50 tl ye almıştım .. şimdide sleepy nin 1 ve 2 numara bezlerinin fiyatlarını kontrol ediyorum ama bana pek cazip gelmedi geçen hafta 1 numara bezi 21 tl ye almistim 🤔
gLycn_ Hamisanne bende inceleyeyim canim yenidogan bez daha almadim marka konusunda tereddütlerim var 🤷🏻♀️
Gazell Symgmnr üzerinde fil deseni var canım fotoğraf atmayı bilmiyorum Google Philips avent biberon set yazarsan çıkıyor
Gkhn71 gLycn_ cnm indirimlerden bircok şey aldim bebek temizleme pamuğu tarak seti mustela sampuan pisik kremi göğüs pedi bebek kiyafetleri bana taç korse ic camasiri bebek bezi indirimleri takip ederek aldim
honey gLycn_ valla koton babyden bodyler,5 li hastane çıkışı, alt eşofman tarzı şeyler, carterstan alt üst takım kıyafetler aldım, ateş ölçer aldım, aklıma gelenler bunlar 😊